Wednesday, February 10, 2010

Cate ceva despre ZAGOO

Despre mine:

Salut! Sunt fresh, sunt funky, sunt original, sunt versatil, sunt complex. Imi place sa port accesorii in ton cu personalitatea mea, starea de spirit si traiesc intens fiecare clipa intr-o lume a culorilor si a imaginatiei fara limite. Tot ce port ma reprezinta - lucruri personale, unice si perfect adaptate oricarei situatii. Sunt exact ca si tine, intr-un cuvant: ZAGOO!

Conditii de livrare a produselor:

Livrarea se poate face prin:
a) Serviciul de curierat rapid, livrare in aprox 24h - acest serviciu este recomandat pentru siguranta si rapiditate.
b) Colet cu plata ramburs prin Posta Romana - in termenii si conditiile impuse de aceasta institutie.
c) Daca esti din Bucuresti, putem stabili un loc de intalnire pentru a-ti livra personal produsele.

Plata taxelor de livrare cat si a comisioanelor bancare in cazul platii prin ordin de plata sunt suportate exclusiv de catre tine.

Comenzile vor fi procesate in cel mai scurt timp posibil de la primirea lor (maximum 48 de ore). Iti voi expedia un email pentru confirmarea comenzii si a datelor tale de expeditie. Esti rugat sa-mi raspunzi la acest mesaj pentru a ne asigura ca totul este in ordine. Daca nu voi primi un raspuns in termen de 7 zile lucratoare comanda va fi anulata. Multumesc :)

Detalii in legatura cu plata produselor:

Plata produselor ZAGOO se poate face prin transfer bancar (de preferat), prin ordin de plata sau ramburs la primirea coletului. Daca esti din Bucuresti, putem stabili un loc de intalnire pentru a-ti inmana personal produsele iar plata se face pe loc.

In cazul platii prin ordin de plata comisioanele bancare sunt suportate de catre tine.

Comenzile ce vor fi expediate prin serviciul de curierat rapid vor fi achitate exclusiv prin transfer bancar sau ordin de plata, inaintea livrarii.

In cazul oricarei probleme in legatura cu produsele ZAGOO, nu ezita sa ma contactezi, sunt sigur vom gasi impreuna o solutie pe gustul amandurora.

No comments:

Post a Comment